dimarts, 21 d’abril del 2015

Colònies'15 El Collell (divendres)

Avui el dia s'aixeca seré, però les totugues cansadetes es van despertant molt poc a poc... Quantes emocions, no hem parat ni un sol moments durant dos dies. Però avui ja s'acaben les colònies, acabem de disfrutar i a expliar-lis tot als papes i mames que ens esperen amb moltes ganes! Agafem forces per encarar l'últim matí, avui ens espera la gran gin
kana india, un munt de proves i jocs per desmostrar que ja som uns indis de veritat (bufar una piloteta per un circuit, tir amb arc, curses de relleus, omplir amb aigua una ampolla, ... i un munt de més proves divertides i esbojarrades!) Ens ho vam passar d'alló més bé i va ser una cloenda genial d'aquestes colònies. Desprès a dinar amb sorpresa final.... gelat de postre! Motxilles carregades i amb ganes de tornar a casa per veure els pares. Ens despedim dels monitors i de la casa, fins un altre any. Ens ho hem passat genial i marxem amb una pila de records fabulosos.
P.D.: Vam trobar a faltar a la Zoe i el Pau, que finalment no van poder venir i a totes les altres tortuguetes, que de ven segur que l'any vinent s'animaran a venir quan els hi expliquem com ens ho hem passat de bé!!!

2 comentaris: