dilluns, 20 d’abril del 2015

Colònies'15 El Collell (dimecres)

He estat intentant penjar-vos fotos de les colònies aquest cap de setmana, però hi ha un munt de fotos i pesen molt... Ha estat complicat! Així que us faré un resum i us posaré quatre fotos representatives de tots els moments viscuts aquests tres dies. No patiu... de seguida les veureu totes i podreu disfrutar de tots els detalls. Dimecres ens llevàvem plens de ganes i il·lusió, amb les piles ben carregades per viure les nostres pimeres colònies. Vam arribar al Collell després d'un llarg viatge i tot just després d'esmorzar, vam jugar una mica pels voltants de la casa. Estàvem impacients per veure la que seria la nostra habitació durant aquests dies. Així que vam agafar les maletes i vam anar cap allà....

Vam triar els llits, vam començar a desfer les maletes, però ben aviat va arribar l'hora de dinar.

Per la tarda vam anar a la granja, vam veure els ponis, les cabres, les ovelles i xais, la vaca, els caballs, les oques, les gallines i els peons reials. Alguns els vam poder tocar i donar de menjar. Vam pujar dalt del poni i vam poder donar unes voltetes amb ell. Tocava reposar energia amb unes galetes amb xocolata!





Piles carregades, i a seguir jugant i descobrint els indis. Que ràpid passen les hores quan ens ho passem bé, ja comença a fer-se fosc al Collell, i avui les nostres forces també es comencen apagar... Molts neris i emocions en un sol dia! Sort que per sopar tenim una sorpreseta... PIZZA!! Agafem embrenzida per encarar la recta final, sopar, joc de nit amb les llanternes, renta dents i cap al llit!! Alguns... van quedar adormits durant l'última estoneta del joc de nit... però es van reactivar posant pijames i rentant dents, però el Sergio... (va dormir ja, fins l'endemà!)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada