dimarts, 21 d’abril del 2015

Colònies'15 El Collell (dijous)

El dia es llevava una mica tapat i algunes tortugues començaven a despertar-se, mentre que n'hi havia algunes altres... que els va costar obrir els ullets. Ens vestim, retem cares, pentinem i cap a l'esmorzar. Toca agafar forces, avui ens hem de preparar per ser indis, ens exlicaran tots els seus secrets, veurem com s'entrenen i on viuen. Nosaltres també volem ser indis!!





Ens passa el matí en un tres i no-res, estem gairebé a punt per ser un bons indis, aquest matí ens hem pintat, hem cantat les seves cançons, hem jugat a les seves cases i ens hem entrenat per ser com ells. Ara toca dinar bé per recuperar energies! Avui farem una bona migdiada perquè aquesta nit volem disfrutar-la bé i estar a tope! Així que després de dormir gairebé dues hores... Els indis ens venen a buscar a l'habitació i ens porten a preparar les nostres cintes d'indi i ens ajuden a buscar un nom, però no un nom qualsevol,sinó un d'indis de veritat. Ara si que ja estem una mica més a prop d'aconseguir-ho. Per berenar... un bon pa de pessic, boníssim!!



Al final de la tarda vam començar a ploreu una mica, però ens va anar bé per descansar una miqueta, cantar i jugar una mica a l'habitació, renta mans i a sopar. La nit es presentava divertida, coneixeriem el gran Totem i desprès a la discoteca!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada