dimarts, 10 de setembre del 2024

Segon dia de les Tortugues

Avui el dia començava una mica més complicat... les tortugues ja sabien on anàven i alguns han entrat una mica més nerviosos que ahir. Així que hem tingut alguns plors i anyorances que ahir no vam tenir. Malgrat tot hem disfrutat del segon dia a la classe hem iniciat el matí amb una mica de joc lliure per fer una entrada relaxada cadascú al seu ritme i posteriorment hem començat amb les rutines del matí. Hem cantat el "Bon dia" i hem mirat qui havia vingut avui a l'escola. Hem anat buscant cadascú la seva foto i l'hem anat col•locant on tocava.
Després hem preparat una medalla de tortugues GRANS! Perquè ho estem fent molt bé i estem sent uns campions i campiones. Hem esmorzat i hem disfrutat molt del pati. Després hem tornat a la classe per explicar els contes del Monstre dels colors. Els hem escoltat amb molta atenció i ens han agradat molt! Per acabar ballant tots junts amb les cançons del Pot Petit
Ha arribat l'hora de dinar, uns a casa i els altres al menjador. On l'Eva ens ajuda a dinar.
I agafem forces amb una migdiada per les activitats de la tarda.
Quan ja tornàvem a ser totes les tortugues juntes a la classe hem cantat i ballat cançons en anglès amb la teacher Natàlia i ens ha explicat un conte. Per acabar la tarda jugant una mica més al pati petit. Hem aprofitat el solet per rentar els bebes de la classe mentre uns altres juganven amb les motos.
Segon dia superat i acabat amb una súper abraçada conjunta de les tortugues, regal del meu dia d'aniversari!

1 comentari: