dijous, 12 de setembre del 2024

3r dia de les Tortugues

Tot i haver tingut un dia des festa pel mig... aquestes tortuguetes cada dia estan millor! Avui hem tingut una bona entrada i els plors han estat més esporàdics al llarg del dia. Cada dia estem més entretinguts i gaudint de les activitats. Hem començat com tots els dies amb l'entrada relaxada... però de seguida ja en demanaven el "Bon dia!", així que ens hem posat a recollir i hem cantat la cançó i hem saludat a tots els nens i nenes de la classe. Tot seguit ens hem assegut al costat del sofà per mirar algunes de les fotos de l'estiu i anar mirant i explicant qui sortia a la foto, on estaven...
Hem fet música amb la Núria i de seguida hem esmorzat i a jugar al pati. Al entrar a la classe després de veure aigua, la Martina ens ha ensenyat una coseta que ha portat a la classe... Una capseta amb cargols... l'hem passat per les taules, per veure'ls d'aprop i alguns s'han atrevit a tocar-los!
Hem cantat la cançó del "Cargol treu banya" per que anessin sortint de la seva closca i ho hem aconseguit! Ens han encantat!!! I per la tarda, mentres uns pintàvem amb pintura una closca de tortuga uns altres jugàvem i després al revés!
I per acabar just abans de marxar... una mica de motos al pati petit! Que ens encanten!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada