dijous, 21 de març del 2024

Celebrant la pasqua…

A un pas d'acabar el segon trimestre, avui hem celebrat la pasqua amb els nostres padrins. Portem set setmanes esperant aquest moment, tallant una cama cada setmana de la vella quaresma, esperant l'arribada de la primavera i la setmana de vacances de pasqua! Hem parlat de la mona i dels seus ingredients, hem explicat contes del conillet de pasqua i l'esperàvem amb moltes ganea i fent jocs a la pissarra digital de pasqua.
Aquest matí hem preparat unes mones pels nostres padrins. Hem decorat els plats, hem posat una base de donut, l'hem pintat amb xocolata i decorat amb fideus de colors. Per acabar coronant-lo amb un ou de xocolata i una ploma.
Mones preparades! I per la tarda hem anat a fer l' "Easter egg hunt" amb els nostres padrins durant la seva tarda de English afternon! Hem anat corrent per tot el pati buscant els ous de xocolata que havia deixat el conillet per tot arreu...
Ens ho hem passat pipa! I per acabar hem pujat a les classes per repartir els ous que haviem trobat i els hem posat en una potets molt bonics que ens han fet els nostres padrins.
I ja per acabar la tarda, els hi hem donat les mones que hem preparat aquest matí!
Bones vacances de pasqua a tothom!!!

5 comentaris: